Description 0

Gran és la negra nit

DOMÈNEC FERRAN

Sinopsi:

Quan un desastre sacseja la seva vida per sempre, l’Anaïs cau en un autodestructiu remolí de relacions turbulentes i de sexe arrauxat, els ingredients perfectes per a un caos literari que fa les delícies de totes aquelles persones que volen llegir una aventura d’alt impacte emocional. El periple de l’Anaïs va del dol a l’estupor en un viatge despietat que no dona treva. Escrita amb la perícia dels provocadors, però també amb l’acurada tècnica de l’art de la novel·la, Domènec Ferran ha perpetrat una obra duríssima, però també poderosa, de les que arrosseguen i fascinen, i tot a través d’unes vibrants pàgines que ens mostren com la malaurança i el desenfrenament també esdevenen una altra possibilitat per a la gràcia. Gran és la negra nit és un esclat literari nascut per escandalitzar i per entendrir durant molt de temps.

Jaume C. Pons Alorda

L’autor:

Domènec Ferran (Sabadell,1946), és andorrà i viu a Andorra. 

L’any 1987 va publicar a l’Editorial Onda, el llibre de records París-Dakar. Pensat per a adolescents, hi explica les seves vivències al ral·li en què va participar els anys 1985, 1986 i 1987. 

En acabar la seva vida professional, per fi va poder trobar el temps per dedicar-se a la seva gran il·lusió: escriure. Va apuntar-se als cursos
de narrativa i de novel·la de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès on va aprendre la tècnica que li
faltava, i s’hi va tirar de cap. Gran és la negra nit és la seva primera novel·la.

Any de publicació: 2021

  • Categories: narrativa

Related Projects