Description 0

Un mar de secrets

ALBERT GINESTÀ

Sinopsi:

Qui no amaga algun secret?

En tenim que es refereixen a societats, a policies i a votacions; d’altres els valorem positivament, com el secret professional, el de confessió o el de sumari; intuïm que n’hi ha de perillosos i d’alt nivell, com els secrets d’Estat. Estem envoltats de secrets, els necessitem en les nostres organitzades societats, on no tot el que es mostra és el que hi ha: agents secrets, passadissos secrets, ordes secrets i, finalment, nissagues que sovint amaguen més d’un secret de família.

I tu, lector, en tens algun? Alguna cosa que t’ha passat i que no has gosat explicar? O potser n’has descobert un que t’ha sorprès o t’ha canviat la vida… Segur que sí.

Dels secrets dels personatges que apareixen en aquesta novel·la d’intriga, escrita en un llenguatge gairebé cinematogràfic, ara no te’n direm res. El que s’amaga dins d’aquest Mar de secrets ho hauràs de descobrir tot solet.

Però no et saltis la regla: quan hagis aconseguit trobar-los, no els expliquis a ningú.

L’autor:

Albert Ginestà i Andreu. Barcelona, 1959

Als 24 anys va fugir de la ciutat i va fixar la seva residència a Andorra.

Músic i escriptor, reparteix la seva activitat entre la didàctica de la música, la composició i l’escriptura.

En l’àmbit musical destaquen composicions com Empremtes, Clarobscur o String & Bytes. Com a intèrpret ha tocat en diferents formacions fins arribar a l’actual, que cuida com una petita joia: Odara Trio.

Dins el camp literari ha publicat Projecte 8 (2005), llibre en forma de joc de recerca, i la novel·la Suite Eterna (2007), conjuntament amb Iñaki Rubio, on la música i la literatura es complementen per explicar una mateixa història.

L’any 2009 guanya el primer premi del concurs de relats breus del Bus Exprés, i posteriorment el Premi Sant Carles Borromeu de Contes i Narracions dels anys 2010 i 2018, publicats amb el títol I.Reals el 2019 per Pagès Editors.

Actualment ha tornat a fugir i, quan la feina li ho permet, passa llargs períodes a l’Aragó, on s’aïlla del soroll en un entorn de natura i silenci; sempre, això sí, amb la companyia de la seva inseparable parella i… el seu gos.

Any de publicació: 2020

  • Categories: narrativa

Related Projects